Letna šola v naravi – 3. in 4. dan

A se nam samo zdi, ali dnevi res vedno hitreje minejo?

V sredo smo imeli jutranji pouk. Obdelali smo slovenščino, obnovili zakonitosti izumirajoče umetnosti pisanja razglednic in zdaj zares vemo, da moramo poštarju napisati točen naslov, ker ne ve, čigava sta »Mama in ata, 2392 Mežica«.

Veseli smo, da nam tako dobro kuhajo in zato pomažemo VSE, pa vedno gremo po ŠE. Učitelji ocenjujejo red in čistočo naših sob, pa tudi naše obnašanje. Za slednje se je nabralo dosti več točk, prav hvalijo nas, kako pridni smo, pri urejenosti sob pa vedno najdejo kako malenkost, ki jim ni po godu. Nismo si mislili, da so tako redoljubni!

Večerni peš izlet v mesto Poreč je bil zabaven, pritegnile so nas stojnice za lepimi izdelki in tu smo se še prav posebej spomnili na tiste, ki ste ostali doma ;).

Ker smo dobro zvadili plavalne tehnike, smo v četrtek že uradno pokazali, kaj zares znamo – osvojili smo lahko bronastega, srebrnega ali zlatega morskega konjička ter prav takega delfinčka ali morskega psa.

Zadnji večer v letni šoli v naravi se z zabavnim programom predstavljajo sobe, podelijo nagrade za sobo z največjim številom točk v kategorijah »disciplina« in »čistoča«, spoznamo prvake v iskanju zakladov. Menda nas čaka kar nekaj lepih nagrad, zato se že vneto pripravljamo na naš zadnji skupni morski večer.

Tudi danes – lep morski pozdrav!