Spoštovani starši!
Vsak otrok je drevesce, ki bo nekoč zraslo v mogočno drevo. Edinstveno in neponovljivo, s koreninami, ki bodo segale globoko v najzgodnejše otroštvo in ki se prav zdaj, ta trenutek, tako usodno prepletajo z našimi.
Mogoče se premalo zavedamo, kako pomembno vlogo imamo v njihovem življenju. Na vsakem koraku vpijajo znanje in se zgledujejo po nas. Tako kot jih bomo naučili sprejemati življenjske modrosti in vrednote, tako bodo živeli življenje. Naš cilj naj bo, da bi ohranili sposobnosti razmišljanja s svojo glavo, da bi negovali otroka v sebi, iskali srečo v majhnih stvareh in da bi jim bilo znanje vrednota zaradi znanja samega.
In kaj dobimo v zameno? Zelo dragocene priložnosti, da se lahko vsak dan učimo od njih.
Pred vami je Publikacija, kjer boste lahko našli osnovne informacije o naši organizaciji dela in delovanju našega vrtca. Ustvarjamo spodbudno, zdravo in varno okolje za prijetno počutje in razvoj otrokovih individualnih sposobnosti. Spoštujemo otrokovo individualnost, drugačnost in zasebnost.
Že vsa leta pa nam je v ospredju dobro sodelovanje s starši. Zavedamo se, da z medsebojnim zaupanjem lažje uresničujemo naš skupni cilj – dobro počutje ter celosten in uravnotežen razvoj otrok na vseh ravneh. Dobrodošli pri nas in veselimo se druženja z vami in vašimi otroki! Verjamem, da boste v vrtcu Mežica našli varno, čustveno ter spodbudno okolje za razvoj vaših otrok.
Pom. ravnatelja vrtca pri šoli
Tanja Bivšek