Dragi starši!

Mineva tretji teden “drugačnega življenja”. Življenja v krogu družine, ko si delimo obveznosti in dolžnosti, lepe trenutke, dvome,…. Za vse nas je to posebna izkušnja, ki je v preteklosti še nismo doživeli. Upam, da se imate lepo, da v obilici obveznosti (sploh tisti, ki poleg vsega opravljate še svoje službe – NAŠ POKLON) najdete tudi čas zase in se veselite skupnih trenutkov. Če iščete ideje, kaj še početi s svojim otrokom, lahko pogledate na spletno stran osnovne šole, pod zavihkom vrtec. Tam boste zagotovo našli kaj uporabnega za kvalitetno preživljanje skupnega časa.

Pošiljamo Vam tudi link do brezplačnih animiranih filmov na filmski osnovni šoli za otroke, ki so kvalitetni in vredni ogleda ter tudi kasnejšega pogovora z otrokom. Pred ogledom se morate registrirati in naše uporabniško ime je vrtec mežica. Na mejl boste v nekaj urah dobili dostop. Verjamemo, da boste ob ogledu uživali!

Link do registracije:

http://www.solafilma.si/sl/objava/ucenje-na-daljavo-s-filmsko-bazo-sole-filma

 

Želimo Vam, da ostanete zdravi, da se imate lepo in vzamete to kot izkušnjo, zaradi katere bomo VSI BOGATEJŠI!

Vsi delavci vrtca pa pogrešamo otroke, utrip vsakdana, veselje, pesmice,… in verjamemo, da se, ko bo čas za to, VSI ZDRAVI VRNEMO NAZAJ.

Pozdrav vsem Vam in otrokom od vseh nas iz vrtca!

 

#ostanitezdravi#ostanitedoma!